Гороскоп здоров’я на 2016 рік

19.12.2015

Якщо ви вирішите зайнятися своїм здоров'ям - не перестарайтеся. Шокові дієти, заняття спортом до знемоги, надмірне вживання вітамінних препаратів можуть нашкодити. Будьте розсудливі!
У той же час не варто бути безтурботними і не звертати уваги на вже існуючі або назріваючі проблеми зі здоров'ям. Багатьох у рік Червоної Мавпи спантеличить відчуття власного всесилля і невразливості, в силу чого дуже великий ризик не помітити тривожні симптоми та ознаки починаючих захворювань. Відмова від шкідливих звичок як ніколи буде актуальна.

У 2016 році несподівано для себе ви можете відчувати почуття ревнощів і заздрощів. Якщо вас зачеплять за живе чужі успіхи, неймовірні перетворення ваших повних знайомих в підтягнутих і струнких - Не заздріть, а краще самі візьміть курс на здоровий спосіб життя. Зірки впливають не тільки на вас, але і на оточуючих. Щоб не викликати непривабливих почуттів у оточуючих, намагайтеся не виставляти на загальний огляд свої успіхи і досягнення. Іншими словами - будьте скромніше.

У 2016 році найбільші проблеми зі здоров'ям, як не парадоксально, можуть виникнути у тих, хто веде дуже активний спосіб життя. Зросте кількість травм і переломів. Рекомендується додатково приймати препарати, які зміцнюють кістки, і збільшити споживання продуктів, багатих кальцієм.

Крім того, в наступаючому році під загрозою опиниться шлунково-кишковий тракт, тому варто складати повсякденний раціон, орієнтуючись не стільки на смакові пристрасті, скільки на користь їжі. Якщо ж у вас вже є проблеми зі шлунком, відмовтеся від монодієт, а перед тим як займатися корекцією ваги, проконсультуйтеся не тільки з дієтологом, а й з гастроентерологом.
Якщо ж у вас є які-небудь захворювання серцево-судинної системи, то завжди тримайте під рукою необхідні ліки і уникайте всього того, що може спровокувати рецидив і загострення. До того ж рекомендується зміцнювати стінки судин і серцевий м'яз за допомогою посильних фізичних вправ і спеціального харчування.

Рік 2016 буде бурхливим і мінливим, тому особливо вразливою виявиться нервова система багатьох знаків Зодіаку. На тлі загальної перевтоми, стресів, підвищеній психоемоційного навантаження можливі перепади настрою, депресивні стани, апатія, зниження працездатності і поява шкідливих залежностей. Тому в 2016 році року особливо важливим стане дотримання правильного режиму роботи і відпочинку, проведення загальнозміцнюючих профілактичних процедур.

Цього року астрологи радять взяти не один великий, а дві коротких відпустки, під час яких слід саме займатися своїм здоров'ям і відпочивати.

Найкраще відправитися на будь-який український курорт, які не поступаються своїми лікувальними факторами. Відомі і популярні Трускавець, Моршин, Карпати й Прикарпаття. Оберіть собі санаторій Кристал, Алмаз, Весна в Трускавці бо пансіонат на ваш смак, там ви зможете відновити здоров'я мінеральними водами і пройти курс лікувальних процедур.

Бажаємо міцного здоров'я в наступаючому році!