Компанія Google Україна спільно з українською спільнотою Картографів за кілька днів проведуть комплекс робіт з нанесення об'єктів інфраструктури, в результаті яких з'явиться детальна карта Трускавця на Google Maps.

[11.12.2014]

Проект ініційований компанією ПрАТ «ТРУСКАВЕЦЬКУРОРТ», готелем Mirotel Resort & Spa і Трускавецьким інформаціоно-курортним центром сприяє покращенню туристичної привабливості відомого бальнеологічного курорту України м. Трускавець і дозволить гостям скористатися зручною навігацією при пошуку об'єктів міста на картах Google.

Після комплексу проведенних робіт компанією Google Україна та спільнотою Картографів на Картах Google, якими щодня користуються мільйони українських користувачів, буде нанесено всю інфраструктуру міста Трускавець та бізнес об'єктів: дороги, пішохідні маршрути, парки, сквери, державні установи, готелі, санаторії, магазини, ресторани та ін. Також буде встановлено взаємозв'язок між промальованими об'єктами та їх сторінками в Google+,  і тим самим буде створено візитну картку кожного об'єкту в пошуку Google

Весь регіон отримає цілий ряд позитивних змін. Буде покращена туристична привабливість Трускавця в цілому. Крім того, це буде безпрецедентний випадок, коли структури малого та середнього бізнесу, Google і Картографічне товариство будуть працювати разом, щоб розвивати інфраструктуру цілого міста та регіону.

 

 

версия для печати
Курорт мінеральних вод Трускавець  буде детально промальовано на Картах Google