Добро пожаловать!

Друзья, мы решили не отставать и открыть блог «Трускавецкурорт». На этой страничке, мы будем делиться с Вами интересной и полезной информацией на тему здоровья и туризма. Если Вам есть чем поделиться с нами - мы будем рады! Присылайте любопытные истории, комментируйте наши статьи, делитесь с нами интересными фактами. Давайте дружить!

Без дружбы никакое общение между людьми не имеет ценности.

Сократ

Вже досліджено, що тривалість життя людей які живуть серед гір довше, ніж у рівнинних жителів. Саме чисте розряджене повітря сприяє високій тривалості життя. Багато з них, доживши до глибокої старості, зберігають міцне здоров'я і ясність розуму.
Древні культури залишили нам у спадок свої міфи, у яких вони прославляли своїх героїв та їхні славетні вчинки. Сучасні міфи мають на меті дещо інше, адже зараз в моді критика. Саме вона в суміші із легендарною «зрадою» мають більше шансів на розголос та поширення. Головне, щоб вигадка була масштабною, а рупори потужними.
Антистресова програма "Психологічна рівновага" Стрес став хворобою інформаційної епохи. Життя без стресу - мрія багатьох людей, які стикаються з численними проблемами і труднощами. Але для того, щоб знайти спокій, потрібно знати методи боротьби із стресовими ситуаціями. Ми розкажемо, як протидіяти стресам та зберегти психологічну рівновагу.
Що потрібно знати при виборі аромату? Аромат повинен Вам неодмінно подобатися. Але любові з першого "нюху" недостатньо. Поживіть з цим ароматом хвилин 20! (Нанесіть краплю олії на комір або посидьте біля вподобаних квітів). Якщо не з'явилося неприємних відчуттів, він - ваш! Але не забудьте про свою половину. Знайдіть запах, приємний кожному. Краще піти на компроміс, ніж перенести сварку в спальню.
На курорте Трускавец, в санатории Алмаз "Трускавецкурорт» успешно работает и принимает всех желающих реабилитационное отделение восстановительного лечения больных после оперативных вмешательств на органах пищеварения на 50 мест, которое позволяет проводить комплексное оздоровление организма на всех этапах - от профилактики до реабилитации.
Враховуючи високу ефективність санаторно-курортного лікування та реабілітації, які суттєво дозволяють зменшити кількість загострень хронічних захворювань, акцентуємо Вашу увагу на тому, що сьогодні ці можливості використовуються вкрай недостатньо, особливо коли мова йде про унікальні санаторно-курортні комплекси, що визнані лідерами в цій галузі не тільки в Україні, а й у світі.
Запорука міцного здоров'я в 2016 році - усвідомленість і помірність. Але як непросто буде слідувати цим рекомендаціям в рік Червоної Мавпи! Імпульсивність, відсутність почуття міри, надмірна активність і емоційність будуть причиною необдуманих рішень в 2016 році в різних сферах вашого життя, у тому числі і в області здоров'я.
Немає людини, яка хоча б раз в житті не була туристом. Хтось відправляється вивчати нові країни, хтось на велосипеді або пішки, з наметом і гітарою, спрямовується по лісах і горах. Цікавість - одна з якостей людини, яка штовхає його мандрувати. І так відбувається скрізь, тому День туризму визнаний святом у всьому світі.
Здоровье прекрасной половины зависит от многих факторов. Женщина очень болезненно и достаточно чутко реагирует на все проблемы, происходящие в обществе, на работе и дома. Результатами постоянного стрессового состояния являются гормональные нарушения.
Сегодня путешествия - неотъемлемая часть жизни. А что делать, когда у вас маленькие дети? Как отправиться на отдых с детьми и создать для них максимально комфортные условия в дороге? Предлагаем несколько идей, которые помогут обеспечить ребенка всем необходимым и сделать путешествие приятным.
Почуваєте себе ослабленим і постійно хочете спати, це не означає що ви не висипаєтесь. Дрібниці які ви робите (або не робите) можуть обмежити фізичні і емоційні сили, спровокувати непокидаюче відчуття втоми.
Хотим поделиться с вами одним из научных произведений наших медиков, статьей которая была напечатана в последнем номере профильного ежеквартального издания, журнале «Медицинская гидрология и реабилитация», который издается при поддержке компании "Трускавецкурорт". Среди ее авторов есть работники общества А. Стародуб, Г.Пономаренко, А. Попович, А. Драновский, С. Кузишы. Другие соавторы статьи - В. Пикуш, В. Завьялова, А. Фучко.
По данным Всемирной организации здравоохранения, мужчины, которые регулярно курят, живут в среднем на 9 лет меньше, а женщины - на 5 лет. Такая привычка является одной из основных причин онкологических, сердечно - сосудистых и других заболеваний. О том, как возникает никотиновая зависимость и как от нее избавиться, поговорим с врачом-терапевтом, врачом-диетологом санатория "Рубин" Евгением Гуменным.
У кожної людини є свій неповторний біохімічний портрет, відповідний її віку, статі, конституції і навіть темпераменту. Судити про цей портрет можна по волоссю, точніше по аналізу їх складу. Для здоров'я, емоційної рівноваги і красивої фігури особливо значущими є солі мікроелементів. Їх вміст в організмі надзвичайно малий: десяті, соті і навіть тисячні частки грама.
20 октября - Всемирный день борьбы с раком молочной железы. В Украине рак молочной железы занимает почти 30% всех злокачественных новообразований и 1-е место среди причин смертности у женщин работоспособного возраста, опережая сердечно - сосудистые заболевания. Успешное лечение этого заболевания зависит от ранней диагностики, однако в нашей стране более чем в 30-ти % случаев диагностируется на запущенных стадиях.
Все мы растем и развиваемся, наши малыши рано или поздно станут подростками, а это - первый и очень трудный шаг к взрослению и самостоятельности. Подростковый период характеризуется рядом проблем: бурные эмоции, несдержанность, мятежные настроения, конфликтность ... И все это должны перетерпеть как дети, так и родители. Вот несколько советов как это сделать.
 1 2 >