Які ароматні трави підходять для спальної кімнати?

02.02.2017

Що потрібно знати при виборі аромату?
Аромат повинен Вам неодмінно подобатися. Але любові з першого "нюху" недостатньо. Поживіть з цим ароматом хвилин 20! (Нанесіть краплю олії на комір або посидьте біля вподобаних квітів). Якщо не з'явилося неприємних відчуттів, він - ваш! Але не забудьте про свою половину. Знайдіть запах, приємний кожному. Краще піти на компроміс, ніж перенести сварку в спальню.

Підказка для вас:

Лаванда. Підвищує працездатність, продуктивність праці, налаштовує на покупки і укладання угод. Так що, якщо хочете умовити чоловіка на нову шубу - не забудьте про лаванді. Інший "лавандовий" випадок - якщо Ви часто прокидаєтеся вночі. Ця трава сприяє глибокому сну.

Меліса. Відмінний антидепресант. Підходить при порушеннях менструального циклу.

Ромашка. Знімає спалаху люті. При проблемі із засипанням забезпечить глибокий сон. Підходить навіть дітям.

Кава. Підійде студентам або іншим працівникам розумової праці, які завантажили свій мозок до головного болю і безсоння.

Береза. Покращує дихання, заспокоює. Особливо корисна береза ​​при невмотивоване роздратуванні, дріб'язкових причіпок подружжя один до одного. Якщо ви погано реагуєте на магнітні бурі, це теж ваш аромат.

Базилік. Неймовірно гарний для студентів і менеджерів. Він зміцнює нерви і стимулює розумову діяльність після важкого навантаження. Найцінніші рослини - з фіолетовими листям.

Материнка. Підходить для жінок, які відчувають депресію і занепокоєння перед настанням, під час або після менструації. Тільки лікуватися треба довго, не менше 3 місяців. Допоможе трава під час клімаксу з частими припливами і сильними кровотечами.

Кедр. Якщо не покидає депресія, немає бажання щось робити. Покладіть в спальні пару незрілих шишок, гілочку або шматочок смоли.

Гілка кипарису. Кладуть в кімнаті, де сплять нервові, що погано піддаються лікуванню люди. Дуже хороший засіб і під час клімаксу.

Лимон. "Золоте молодильні яблуко". Спонукає до фізичної діяльності. Дає сили. Лимонний аромат допоможе вагітним під час токсикозу. Цей запах не виносить міль.

Полинь. (Підійде будь-яка). Вона зніме головний біль, розслабить м'язи, зміцнить дух і плоть. А ось миші і моль підуть до сусідів.

Роза. Стимулює роботу статевої сфери, як у чоловіків, так і у жінок. Запах троянди, крім усього іншого, заспокоює, відганяє сумні думки. Роза знімає серцеві напади і головні болі. Це перший засіб при безсонні, меланхолії і депресії.

Розмарин. Ворог депресії, слабкості, безсоння і головного болю.

Хміль. Відоме заспокійливий засіб. Їм найчастіше набивають "сонні" подушки.

Хризантеми. Допоможуть в лікуванні гормональної недостатності. Хризантема - народний засіб від безпліддя. Вона ж полегшує симптоми клімаксу. (Особливо корисні рослини з фіолетовими квітами.) Квіти без запаху не мають лікувальний ефект.

Чебрець. Заспокоює нервову систему. Особливо, якщо вона розхитана непомірним прийомом алкоголю.

Запах листа чорної смородини. Створює гарний настрій, перешкоджає перевтоми, знімає почуття тривоги.

Шавлія. Корисний жінкам після 35 років. Сприяє зачаттю.

Евкаліпт. Входить в невеликий список ефірних масел, які не включаються в обмінні процеси. Вони видихаються легкими в незмінному вигляді, лікуючи дихальні шляхи. Схожими властивостями володіють аромати анісу, чебрецю і модрини.

Яблука. Ви втомилися від складнощів життя, турбот, проблем, інтриг? ТОДІ яблука! Їжте їх, насолоджуйтеся ароматом, покладіть на тумбочці.

Запам'ятаємо:
- Будь-яке ефірне масло володіє анмікробним дією.
- Будь-яке ефірне масло підсилює імунітет.
- Всі масла мають протизапальний ефект.
- Щоб знайти свій аромат, треба багато всього перенюхати.